Wenst u een afspraak of heeft u een vraag?
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

ENKEL OP AFSPRAAK

Hier niets invullen:
aanpak
1. Gesprek(ken) met Kwizin

Bij de nood aan of de zin in een nieuwe keuken rijzen er vaak veel vragen op. Bekommernissen en twijfels die de nodige aandacht en de nodige input verdienen. In die optiek is het voor ons een erezaak om van bij de start een grondige doorlichting te maken van uw behoeften en onzekerheden. Elk nieuw project start dan ook met een eerste persoonlijk gesprek. We kunnen echt wel stellen dat ons motto “uit het niets is alles mogelijk” luidt. Onze kracht schuilt hem in het niet vertrekken vanuit voor gedefinieerde keukens maar integendeel vanuit de vereisten, ideeën, wensen en ideaalbeelden een keuken al dan niet op maat uit te denken en te tekenen.

U vindt bij ons niet de standaard ‘toonzaal’opzet. U komt daarentegen wel in een vertrouwde huiselijke omgeving terecht waar u alle materialen rustig kunt onderzoeken en bespreken en waar u vooral tijd en gelegenheid krijgt om alle zaken met ons door te nemen.

Een goede dialoog als rode draad doorheen uw keukenproject vormt voor ons het ultieme middel om samen met u te onderzoeken wat u daadwerkelijk wenst en wat voor u haalbaar is, zowel praktisch als financieel en zonder in te boeten op kwaliteit. Zo blijft de kwaliteit van de kasten zonder meer steeds dezelfde ongeacht de materiaalkeuze voor deurfronten en werkblad. Hier spreken we echter wel van een heel divers gamma. Tijdens de gesprekken krijgt u zeker de mogelijkheid deze opties te onderzoeken.

Onze eerste gesprekken kunnen plaatsvinden wanneer het u uitkomt, dit zowel overdag als ’s avonds als in het weekend. Er wordt sowieso tijd gemaakt én genomen om elke stap in het proces uitvoerig te bespreken.

Komen tot een plan
Op basis van de gevoerde gesprekken wordt een eerste voorstel uitgewerkt. Nadien komen wij ter plaatse om een totaalzicht te krijgen over locatie, ruimte, lichtinval, afmetingen en andere criteria die een belangrijke rol kunnen spelen in het ontwerp van uw keuken. Wij geven nieuwe input, begeleiden en sturen bij waar nodig. In een aangepast, actueel 3D-programma krijgt uw keuken een eerste visuele vorm. Na 14 dagen krijgt u inzage in het voorontwerp. Nadien wordt samen met u onderzocht hoe het plan eventueel nog kan worden geoptimaliseerd. De nodige aanpassingen worden dan ook doorgevoerd totdat het plan voor u perfect is.

2. De Kwizin-trajecten

Op basis van onze gesprekken wordt ook gepolst wat voor u belangrijk is. Het kan best zijn dat u kiest voor een Kwizin-keuken maar dat u uit financiële overwegingen en/of omdat u graag zelf actief wil deel nemen aan uw keukenproject de montage van de keuken voor eigen rekening wil nemen. Ook dan willen wij graag uw projectpartner zijn en begeleiden wij u graag tot de laatste dag. Daarom hebben wij voor u 3 mogelijke trajecten uitgewerkt met een voor u aangepast prijskaartje.

Kwizin-traject 'all-in'


Wanneer u kiest voor dit traject dan zorgen wij voor alles en hoeft u zich van begin tot einde geen zorgen te maken. Eerst wordt het keukenplan uitvoerig besproken en uitgewerkt. Alle keukenelementen worden geleverd en feilloos geplaatst. Ook zorgen wij voor een vlotte dialoog tussen onze partners die zouden deel uitmaken van uw keukenproject zodat de einddatum voor afwerking niet in het gedrang komt. Kortom, een volledige follow-up en nazorg.

Kwizin-traject 'plan & modules'


Wanneer u kiest voor het traject 'plan & modules' dan kiest u ervoor om zelf de handen uit de mouwen te steken. Met een even grote gedrevenheid wordt van in het begin uw keukenplan ter harte genomen en tot in de laatste details uitgewerkt. Van het voor uw perfecte keukenplan krijgt u bovendien een gedetailleerd installatieplan dat u toelaat alle sanitaire en elektrisch aansluitingen indien nodig aan te passen. Nadien worden alle keukenelementen geleverd en kan u aan de slag. Ook nu nemen wij de follow-up voor onze rekening en mocht u niet over het juiste gereedschap beschikken om de keukenelementen te monteren dan geven wij u de mogelijkheid dit alles bij ons te huren.

Kwizin-traject 'modules'


U beschikt al over een keukenplan of u heeft al een idee voor de keuken uitgewerkt maar u wilt dit helemaal verder zelf uitwerken en voltooien dan kan dit zonder enig probleem. Ook nu geven wij graag vrijblijvend advies en kan u alle keukenelementen van dezelfde kwaliteit bij ons bestellen en laten leveren.

3. Kwaliteitsvolle plaatsing

Bij onze plaatsing is telkens opnieuw sprake van een grondig, geduldig werk. Ook in deze fase leveren wij immers top kwaliteit. Er wordt ook in één periode gewerkt, zonder ‘gapende’ dagen. Kortom uw keuken wordt in 1 blok met doorgedreven zorg, volgens de ‘letters van de keukenkunst’ en in de vooropgestelde tijd geplaatst.

Eerlijk is eerlijk en onze ervaring leert ons dat het af en toe niet loopt zoals gewenst. Ook dan nemen wij onze verantwoordelijkheid en zorgen dat wat fout gaat zo snel mogelijk en met de juiste zorgen wordt rechtgezet.

4. Na levering

Na de oplevering geniet u van de garantie zoals beschreven in het hoofdstuk’productinformatie’.
Tenslotte staat Kwizin ook voor kwaliteit achteraf en helpen wij met plezier verder.

 

5. Weetjes

Bij aankoop van Kwizin keukenelementen ontvangt u een fiche met de nodige informatie over het reglementair gebruik van de keukenmeubelen, het onderhoud en bijstellen van de kasten.